Work

ASHRAM COLLEGE

wervingscommunicatie

Het Ashram College behoort tot één van de drie grootste middelbare scholen van Alphen aan den Rijn. Voor hen ontwikkelen wij wervingsmaterialen en externe en interne communicatiemiddelen. 

Jaarlijks gaat het het Ashram College de positieve strijd aan met de andere scholen om nieuwe leerlingen te werven. Afgelopen jaar werd ons gevraagd het unieke karakter van het Ashram College opvallender en vernieuwender voor de dag te laten komen. Wij hielpen hen met de visualisatie van het vernieuwde onderwijsaanbod per opleiding en verwerkten deze in het nieuwe wervingsmateriaal. Hiermee vielen ze niet alleen op, ze vielen ook behoorlijk in de smaak bij groep 8-leerlingen. Met een record aantal bezoekers tijdens de informatieavonden en workshops zijn de eerste positieve tikken uitgedeeld.

In samenwerking met communicatiebureau Albers de Vries ontwikkelden wij ook nog een campagne om naast groep 8-ers ook huidige leerlingen, ouders en leerkrachten aan te spreken. Door de kernwaarden duidelijker te communiceren zal het Ashram College zich nog beter kunnen profileren.