Work

CDA ZUID-HOLLAND

Provinciale Statenverkiezingen 2015

Voor de Provinciale Statenverkiezingen van 2015 in Zuid-Holland vroeg het CDA Zuid-Holland ons een campagne te ontwikkelen waarmee ze hun programma extra duidelijk konden overbrengen, met natuurlijk het doel extra zetels te scoren. Een hele uitdaging gezien de diversiteit van de bevolking en de omgeving van de provincie Zuid-Holland.
 
Met drie enorme letters, een fotograaf en voldoende modellen reden wij een week lang door steden, dorpen en natuur om deze diversiteit goed in beeld te brengen. Elke inwoner van Zuid-Holland moest zijn eigen omgeving kunnen herkennen. Deze persoonlijke benadering werd extra benadrukt met modellen afkomstig uit de gehele doelgroep. Zij werden gefotografeerd en gefilmd op o.a. een dorpsplein, een boerenstal, het strand en langs de Maas. Achter hen de drie enorme letters om onze campagneboodschap extra kracht te geven... "het CDA staat achter u!”
 
Dankzij onze flyers, verkiezingsposters, video, web, Stefanie Zuidberg (content/strategie) en natuurlijk het verkiezingsprogramma en alle CDA-vrijwilligers ging het CDA in de provincie Zuid-Holland van 7 naar 8 zetels!