Work

LOGISTIEK010

Gemeente Rotterdam

De Rotterdamse economie groeit. Dat is mooi! Maar met de groei van de economie stijgt ook de druk op het verkeer en de luchtkwaliteit in de stad. Via Logistiek 010 maken overheid en bedrijfsleven zich samen sterk voor duurzame oplossingen die de luchtkwaliteit en de bereikbaarheid van de Rotterdamse binnenstad verbeteren. Dat doen ze aan de hand van vier pijlers: schone techniek, slimme logistiek, goed geregeld, goed gedrag.

Op dit moment zijn ruim 600 partijen aangesloten bij Logistiek 010, een community mede-ontwikkeld door Scrambled Ads voor stadslogistiek in Rotterdam. Voor partijen die zich inzetten voor een emissievrije binnenstad, een gezonder leefklimaat voor alle Rotterdammers en het verbeteren van de bereikbaarheid. 

In 2015 ontwikkelenden wij reeds de huisstijl en de website www.logistiek010.nl. Nog steeds wordt deze maandelijks up-to-date gehouden en bieden wij hen daarnaast ook hulp bij het organiseren van bijeenkomsten. In sommige gevallen, zoals bij de "Beste chauffeur van Rotterdam" leggen wij ook alles vast op video en maken we animaties om de boodschap krachtiger te maken.